Hier zit u diverse websites gemaakt door WebCobus

Aldo poppentheater
Aldo poppentheater

Aldo Theater met Poppen van Ina Geisler maakt kindertheater met poppen. Zij organiseert workshops in poppenspel waar kinderen en/of volwassenen zelf een hand- of stokpop maken en deze ook leren bespelen. En zij organiseert theater workshops.Er zijn regelmatig (middag) voorstellingen in het Aldo Poppentheater, Adriaen van Ostadelaan 54.

Bekijk hier de website
Saxuo
Saxuo

Een saxofoonduo dat met niet meer dan twee saxofoons mooie sfeervolle melodieƫn ten gehore brengt. Naast uitgeschreven stukken dagen zij elkaar uit in improvisaties waarbij afwisselend de ene en de andere sax de lead neemt.Bekijk hier de website
Saxuo
Blovi

Saxofoonkwartet Blovi blaast warme lucht door hun instrumenten en zorgen zo voor een warm en energiek geluid. De ideale sound op de achtergrond voor elk feest, opening op park of in de straat!Bekijk hier de website
Orchids
Klaproos Coaching

Creatieve coaching, wandelcoaching en lichaamswerk door Ina GeislerBekijk hier de website
Saxuo
Hester Peddemors

Psychotherapie praktijk Hester Peddemors

Bekijk hier de website
Saxuo
La Banda Caliente

La Banda Caliente is een energieke 10-koppige Latin jazzband, bevolkt door enthousiaste muzikanten met een brede muzikale achtergrond. De band speelt bekende en minder bekende standards uit het onuitputtelijke cubop, salsa en overige latijns-amerikaanse repertoire.

Bekijk hier de website
Saxuo
Kochawiem

Kochawiem heeft een repertoire dat vooral bestaat uit Joodse en Israƫlische muziek, afgewisseld met uitstapjes naar de Balkan en speelt ook jazznummers.

Bekijk hier de website